Váltsunk valóra
együtt minél több gyermekálmot!

EDDIG

02.500.000

Forintot gyűjtöttünk!

Teljesítsük együtt minél több gyermek kívánságát!
Ambrus, 15 éves
Körutazás lakóautóval

A 15 éves, Pécsett élő Ambrust hosszú hónapokon keresztül nagyon súlyos betegséggel kezelték. Ma már a gyógyulás útján van, így a családjával július végén lakóautóval eljuthat a horvát tengerpartig és hazafelé Nyugat-Magyarországot is bebarangolhatják közösen. A kamasz fiú az alábbi levelet küldte mindazoknak, akik az álma megvalósításában segítik.

„Az év kedvenc időszaka számomra a nyár, szeretek utazni és világot látni. Már régen felfigyeltem a lakóautókra, különösen az vonzott, hogy szabadon lehet barangolni velük. Így amikor a Csodalámpa Alapítványtól lehetőséget kaptam, a választásom egy néhány napos lakóautós túrára esett, ahová a szüleimmel és nővéremmel együtt mehetek, akik a betegségem minden percében mellettem voltak. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárul a kívánságom teljesüléséhez.”

Martin, 18 éves
Nemzetközi tenisztornára eljutni, Nadal mérkőzését látni

Mohácsi Martin vagyok, 18 éves, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium matematika-fizika szakos tanulója. Szabadidőmben zongorázom, dobolok és teniszezek.
Tavasszal igen sok időt kellett a kórházban töltenem, így azóta próbálok még többet lenni a barátaimmal, akik nagyon fontosak a számomra.
A motorozás mellett kirándulni, utazni is szeretek. Példaképem Rafael Nadal, a világhírű spanyol teniszező. Nagy vágyam, hogy egyszer egy nemzetközi tornán élőben láthassam játék közben.
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segít, hogy az álmom valóra válhasson.

Kristóf, 14 éves
Barca meccsre szeretne eljutni

A kórházban eltöltött hónapok alatt Kristóf sokszor beszélt a barcelonai útról, és biztos vagyok benne, hogy ez kellő inspiráció volt ahhoz, hogy végigcsinálta a rá váró nehézségeket.
A 14 éves Kristóf nagyon szereti a természetet, sokat túrázott a betegség kiderülése előtt. A természet iránti szeretet nagyban befolyásolta az iskola és a szakma választásában is. Erdész-Vadász szakmát választotta amit nagyon szeret. Szeret kertészkedni és a kerti munkákban is szívesen részt vesz.
A focit szereti a legjobban nézni, főleg ha a kedvenc csapata, a Barcelona játszik! A szobájában nagyon sok minden a Barca csapatról szól: poszterek, sálak, takarók de még a köntöse is a kedvenc csapat színeiben pompázik.