Váltsunk valóra
együtt minél több gyermekálmot!

EDDIG

02.500.000

Forintot gyűjtöttünk!

CSODABOGARAINK:

Csodabogarak azok, akik elindulnak valamilyen versenyen, és az általuk megtett távot támogatásra ajánlják fel. Családtagjaik, barátaik, ismerőseik, kollégáik, vagy akár idegenek egy bizonyos összeg fejében „örökbe fogadhatják” megtett kilométereiket, és az így összegyűlt pénzt a Csodalámpa Alapítvány kapja. A Csodabogarak által összegyűjtött adományok a beteg gyerekek kívánságainak teljesítését szolgálják.

Te is lehetsz Csodabogár, ha elindulsz az IRONMAN 70.3 Budapest vagy az 5i50 Budapest triatlonversenyen, illetve az IRONGIRL 6 km-es futóversenyen vagy a BEFiTRUN 10 és 21 km-es távon zajló esti futóversenyen. Szülői engedéllyel az E.ON IRONKIDS futamokon induló gyerekek is lehetnek Csodabogarak!

Ha te is szeretnél Csodabogárként versenyezni, csak egy kattintásnyira vagy a lehetőségtől.

Akik már örömmel vállalták, hogy Csodabogárként indulnak versenyeinken:

IRONGIRL / TAKÁCS NÓRA

Takács Nóra szépségszakértő, műsorvezető, újságíró, a Hogyan legyek jó nő? blog háziasszonya. Nóra már másodszor indul az IRONGIRL versenyen, és idén is saját Jónő-csapatával áll rajthoz.

IRONMAN 70.3 BUDAPEST / SZÁRAZ DÉNES

Száraz Dénes színművész, amatőr triatlonos, aki második alkalommal teljesíti az IRONMAN 70.3 Budapest távját.

IRONMAN 70.3 BUDAPEST / Berencsi Tünde

Berencsi Tünde kétgyermekes édesanya, amatőr triatlonos. Két alkalommal teljesítette már az IRONMAN 70.3 Budapest versenyt és természetesen idén is rajthoz áll.

5I50 BUDAPEST / Tóth Béla

Tóth Béla a Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító portál ügyvezető tulajdonosa, a Cselszik női focicsapat és a Kishangya Focisuli labdarúgóedzője. Béla a tavalyi BEFiTRUN után az idei esztendőben az olimpiai távú 5i50 Budapest triatlonversenyen indul el amatőrként.
Béla örömmel vállalta, hogy az idei évben Csodabogárként indul a versenyen!

E.ON IRONKIDS / KROPKÓ CSALÁD

Kropkó Péter négy gyermeke: Márti, Marci, Jázmin és Ábel is kis Csodabogárként áll rajthoz. Mindannyian sokat sportolnak és eredményesen szerepelnek triatlonversenyeken. Kezdettől fogva az E.ON IRONKIDS versenyek lelkes résztvevői!